Contact met verkoop Wilt u gaan 3D printen? Neem contact op

Wat u van Bender A.M. BV kunt verwachten tijdens de RapidPro 2019

Afbeelding
RapidPro 2019 te Veldhoven (NB)
Body

Het zal de meeste niet ontgaan, maar in maart 2019 zal de RapidPro weer plaatsvinden in Veldhoven. Bender A.M. BV zal daarbij weer vertegenwoordigd zijn. In dit artikel kunt u meer vinden over de RapidPro, de stand van Bender A.M. BV en de machine(s) die we er zullen showen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met één van onze mensen? Neem dan contact met ons op.

RapidPro is dé belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van prototyping, productie en productontwikkeling. Alle fases zijn vertegenwoordigd: van conceptontwikkeling tot prototyping, product development, customization en low volume, on demand en rapid production. RapidPro richt zich op het totale ontwikkel- en productie proces, waarbij materiaal en productie-type keuzes van groot belang is. De vraag van de bezoeker staat centraal. Op die vraag zijn meerdere antwoorden mogelijk. Aan RapidPro, en daarmee de exposanten, de taak om zo helder en duidelijk mogelijk te adviseren. Dit vanuit de overtuiging dat daardoor de kans op vooruitgang in de getoonde technieken groter wordt.

Met andere woorden: een duidelijke Return on Investment.

  • Ask a pro’: onafhankelijk advies tijdens spreekuur aan bezoekers door professionals, afkomstig uit diverse gebieden (business consultancy, AM (metaal, kunststof, etc), R&D, materialen, kwaliteit).
  • Hele jaar door laten zien van concrete business cases voor RapidPro community
  • Masterclas Design for AM door Mikrocentrum opleidingen in samenwerking met onderwijsinstellingen
  • RapidPro award op materiaal gebied, stimulatie onderzoek bij bedrijven/onderzoek instellingen
  • Samenwerking met Nederlands consulaat in Belgie
  • Organiseren lezingtracks tijdens RapidPro met partners in Additive Manufacturing (TNO, FLAM3D)