Contact met verkoop Wilt u gaan 3D printen? Neem contact op

Nieuwe website

Body

Nieuwe website.jpg

Bender AM bv bestaat alweer enkele jaren. In het begin hebben we ons vooral geconcentreerd op het zoeken van klanten door steeds het land door te reizen. Een eenvoudige website werd aangemaakt om onze diensten online weer te geven. Door ons succes wilden we echter graag meer laten zien. Daarom hebben we deze nieuwe website laten maken.

Additive manufacturing

Industrieel 3D printen, officieel additive manufacturing genaamd, is onze core business. Om onze (potentiële) klanten beter te informeren over deze tak van sport, hebben we deze nieuwe website laten maken. Op deze website kunt u lezen wat additive manufacturing is. Het onderscheid tussen kunststof en metaal printen wordt uitgelegd. Ook lees u meer over de verschillende technologieën en de toepassingsgebieden. De merken die wij vertegenwoordigen worden ook beschreven.

Nederlandse en Vlaamse markt

Ten opzichte van veel buitenlandse industrieën zijn we in Nederland en Vlaanderen nog niet helemaal overtuigd van additive manufacturing. Terwijl juist de industrie en aanverwante sectoren van deze regio altijd innovatief en vooruitstrevend zijn geweest. Naast onze fysieke inspanningen in de markt hopen we met deze website meer bedrijven te overtuigen van de voordelen van 3D printen.

Vragen of opmerkingen over de nieuwe website?

Hoewel wij met veel zorg en inspanningen deze website hebben laten maken, kunnen er fouten of onvolledigheden voorkomen. Ziet u een fout of heeft u een suggestie om onze website te verbeteren? Neem dan contact met ons op zodat wij wat met uw feedback kunnen doen.